Масла

Што преставуват маслата? Маслата се материјали кои го намалуваат триењето помеѓу металните површини, а воедно овозможуваат пренос на снага, топлина и ладење, со цел металните делови да се заштитат од трошење и корозија. Зошто треба да го менувате моторното масло редовно? Со тек на време доаѓа до интерен прекин (молекулски) во протокот на моторното масло. Тогаш ја губи ефективноста и повеќе неможе правилно да го заштитува моторот.

Филтри

Основното за сите филтери е нивната функција за пречистување. Тие се поделени во неколку групи и тоа:
филтери за масло
филтери за воздух
филтери за гориво
филтери за хидраулика
филтери за клима / кабина
филтери за средство за ладење

Сервис

Сервисот за автомобили и лесни комерцијални возила на нашите потрошувачи им понудува брза и квалитетна замена на филтери и моторно масло, проследено со врвна проверка на компјутерска дијагностика. Брза, ефективна и завршена услуга за нашите потрошувачи без многу чекање.Промена на масло и филтери од лагер, без дополнителни трошкови за муштеријата. Нашето мото е МУШТЕРИЈАТА НА ПРВО МЕСТО. Чуството да добиеш квалитет, брзина и цена за...

Неделни акции

Месечни акции

Промоции

petronas selenia
petronas sytium
petronas urania
oleoblitz
isofilter
frad filteri
ufi filters
baldwin filters
oldratingroup
ngk
japanparts

Copyright © Fas-Vas Vasko Dooel, Skopje

Развиено од Synapse


Ncs National news cheap Ncs hydro flask Water bottle cheap Ncs gymshark Yoga clothing NCS European News Web Ncs Shopping NCS European websites Ncs's News cheap Ncs anello backpack NCS European News Web cheap Ncs yeti cup