GeoWILD MAK
www.geowildmak.com.mk
    

Nova MS 50
Најнов производ

Leica Nova MS6o MultiStation
Првата "self-learning" мултистаница во светот.
Leica Nova серија
Ова е единствено техничко решение во светот во кое што се содржани ласерско скенирање, високо прецизна тотална станица, интегрирана камера и GNSS позиционирање во еден инструмент.

повеќе

GS08 s
Посебно издвојуваме

Leica Viva GS08plus NetRover

Дали почнувате нов бизнис? Дали сте размислувале да преминете кон GNSS мерења? Тогаш Leica Viva GS08 NetRover е геодетскиот систем кој Ви е потребен.

повеќе .pdf go to

Новости a

5 Години GeoWILD MAK
19 Ноември 2010, успешно реализирани проекти, новитети од Leica Geosystems AG, презентација во хотел Карпош Скопје...
GWM

повеќе a

Проекти a

МОНИТОРИНГ - Саат Кула, Прилеп

MKD

Следете ги во реално време наклоните на Саат Кулата ...

повеќе a

Нови производи

Leica ScanStation P30 & P40ScanStation

Ново ниво на сестраност и брзина во ласерското скенирање на терен од Leica ScanStation.

повеќе

Нови производи a

Leica Pegasus: backpackADS80
Внатрешно и надворешно картирање со едно технолошко решение, комбинација од камера и Lidar ...

повеќе a

Нови производи

Leica FlexLine plusFlexLine

Новата генерација на Тотални Станици Leica TS02/06/09 за почетници или професионалци кои бараат флексибилност и перформанси.Прилагодено за Вас...

повеќе .pdf go to

Нови производи а

Leica Machine Control

Leica Geosystems развива и нуди системи за автоматизација и контрола на машини во сите процеси на градежништво и индустрија ...

повеќе а

Нови производи

Leica Viva TS16TM_TS

Првата "self-learning" тотална станица во светот ... висока класа и висока точност. Ги исполнува Вашите очекувања ... 

повеќе  

Нови производи а

Leica Monitoring SystemsGeoMos monitoring

Што и да е цел на Вашиот мониторинг, Leica Geosystems нуди вистинско решение ...

повеќе а

Нови производи
Leica GIS/CAD

Zeno

Најново во областа на GIS. Leica Zeno 20...дизајниран за високо прецизно real-time картирање и post-processing...

повеќе а

Нови производи а

Leica DISTO™ D910

НОВО - измерете се од било која позиција. SmartBase технологија и растојание меѓу две точки на теренот, 300м ранг...

повеќе за DISTO 

Leica обезбедува решенија и системи за позиционирање, премер, мапирање, навигација, метрологија (индустриски мерења), управување со машини, катастар, градежништво, фотограметрија, рударство и инженерство, обработка на слики за далечинска детекција, метрологија и други геодетски и мерни апликации. Мерни системи вклучувајки високопрецизни GPS, тотални станици, теодолити, нивелири, GIS, софтвер, аеро камери, рачни мерни уреди (DISTO™должиномери) и 3D ласерско скенирање.
designed by webpartner © GeoWILD MAK 2016
Следете ги новитетите од Leica Geosystems на социјалните мрежи
twitter
YouTube
facebook

cheap swissgear backpack free sex movie free sex video Japan porn video cheap hydro flask Water bottle Asian sex video National news European News Web cheap tumi backpack Shopping