Плоштад Македонија
+389 71 368 846
Плоштад Македонија
+389 71 368 846
Скопје Сити Мол
+389 70 306 425
Јане Сандански 1
+389 70 263 881
ПРИКАЗНАТА ЗА

НАШИОТ КАФЕ БАР

Тренд е отворен во 2002 година како Кафе бар Тренд. Во 2004 година се проширивме и го отворивме Club Trend со кој станавме една од најпосетуваните локации за ноќен живот во Скопје. Во 2006 година го ребрендиравме Caffe Trend во Lounge restaurant Trend и понудивме нешто ново за прв пат во нашата држава. Од нашето отворање па до денес се услужени повеќе од 1.000.000 гости. Повелете во Тренд и уживајте во нашите кафиња, пијалаци, коктели, вкусна храна и незаборавен амбиент. Дојдете и уверете се сами зашто сме едни од најдобрите во Македонија…


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
ДЕЛ ОД НАШЕТО

МЕНИ

Локација и

КОНТАКТ


News web Japan porn video free sex video cheap fjallraven backpack cheap swissgear backpack cheap hydro flask Water bottle European websites cheap gymshark Yoga clothing cheap off white Sportswear cheap anello backpack