• РЕПЕРТОАРИ
IDIVIDI Анкета
Како реагирате кога ја знаете вистината, а некој упорно ве лаже?
Реагирам бурно и се конфронтирам со личноста
Глумам лудило додека не му/ја откријам целта
Полека започнувам да се дистанцирам од него/неа
Како тој/таа со мене, така и јас со него/неа
Гласање за анкета
IDIVIDI Сервиси
IDIVIDI Речник