За нас

Канмак е официјален дистрибутер на BRITA, германскиот производител на филтри за вода за домаќинства. Веќе 50 години БРИТА е инволвирана во филтрација на вода, посветена на иднината на овој есенцијален ресор. Како лидер на интернационалниот пазар во категорија на филтер системи за домаќинства , БРИТА е фокусирана на визијата на Светот во кој водата за пиење со највисок квалитет е достапна за сите во секој момент.
Производи


Продажни места

КАНМАК ДОО СКОПЈЕ, – телефони за нарачки и информации 02/2770593, 071327597

увозник и единствен овластен дистрибутор во Македонија

e-mail: [email protected], интернет продавница: www.canmak.mk/shop

Овластени продажни места на КАНМАК:

*Аптеки 2005 Вивафарм - Прилеп
ул. Кузман Јосифоски 59 ;
*Аптеки Жанина - Струмица,
ТЦ Глобал тел. 037/346-972

Елипсо 1 Скопје, Ул. Кочо Рацин бр. 7 (кај Олимписки базен), Скопје работнo време: пон-пет: 08.00-20.30, сабота: 09.00-17.00 ; контакт: тел: :+389 (0) 2 3224 950
e-mail: [email protected]
Контакт

  

 

© Канмак 2016 - Сите права се задржани

designed & developed by BTSAF


European News Web cheap fjallraven backpack cheap tumi backpack cheap yeti cup cheap off white Sportswear Japan porn video cheap gymshark Yoga clothing Asian sex video cheap anello backpack News web