Знaењето... Богатство... Споделете... Инвестирањето... Основниот...
 

За нас

Институтот е научна, стручна, образовна, едукативна, истражувачка и консултантска институција формирана во Скопје, Република Македонија.

Ги обединуваме, поттикнуваме и унапредуваме општествените активности во областа на знаењето и врз таа основа тежнееме да ги унапредуваме и менаџираме процесите за јакнење на социо-економските ресурси.

 

Кои се нашите цели?

1. Проектирање и развивање на современи форми на обука;
2. Планирање, истражување и реализација во обуката и образованието;
3. Научно истражувачки проекти, студии, експертизи и ревизии;
4. Планирање, реализација и контрола на проекти;
5. Проучување и примена на научно-техничките достигнувања;
6. Стимулирање и организација и промоција на нови видови на учење;

 

Органи на Институтот се:

  • 1. Собрание

  • 2. Извршен одбор

  • 3. Претседател

  • 4. Надзорен одбор

  • 5. Работни тела

2018 © Институт за менаџмент на знаење
Сите права задржани

cheap gymshark Yoga clothing NCS European websites cheap tumi backpack Japan porn video NCS European News Web Ncs National news Ncs Shopping cheap swissgear backpack NCS NEWS web cheap hydro flask Water bottle