Безбедносни системи

 

Видео надзор

Против пожарни системи

Контрола на пристап 

Видеодомофонија

Повеќе

Електрични инсталации

 

Проектирање и изведба на електрични инсталации

Изработка на проектна документција

Реконструкција на електрични инстлации

Повеќе

Паметен дом

 

Котрола и апликации

Аудио и видео

Осветлување

Ладење и греење

Повеќе

Обновлива енергија

 

Соларни панели

ON-GRID системи

Инвертори

Повеќе

Целосни и современи решенија на:
-Електрични инсталации
-Изработка и изведба на проекти за висока и ниска струја
-Противпожарни системи, детекција и дојава на пожар
-Системи за контрола и евиденција на пристап
-Системи за заштита на артикли од кражба
-Системи за евиденција на работно време
-Систем за периметарска заштита
-Системи за видеонадзор
-Видеодомофонија
-Хотелски системи
-Алармни системи
-Осветлување

 
 

Мишко Михајловски 54, Скопје


cheap tumi backpack cheap swiss gear backpack cheap fjallraven backpack European News Web power tools for sale cheap hydro flask cheap off white 上证指数(000001)指数点评 股票计划 cheap yeti cups