Моментален број на посетители:
738
 
 
 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје Скопје е компанија од јавен интерес на градот Скопје. Главна активност е транспорт ...
 
   
ОДЛУКА ЗА ИЗБОР НА КАНДИДАТ Врз основа на член 52 од Законот на административни службеници, член 10 од Колективниот договор на Јавното сообраќајно претпријатие СКОПЈЕ,...
ИНТЕРЕН ОГЛАС ЗА ПОПОЛНУВАЊЕ НА РАБОТНО МЕСТО Врз основа на член 30, 48, 49 и 50 од Законот за административни службеници, Правилникот за систематизација на работни места во Јавното сообраќајно претпријатие...
 
 
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
 
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
 
Почитувани, на веб страната на ЈСП, поточно на линкот http://jsp.com.mk/PlanskiVozenRed.aspx не работи календарчето за избор...
Добар ден. Опцијата не работи поради технички проблем, се работи на негово отстранување. Во меѓувреме, информации за...
Pocituvan administratore na sajtov,i onoj koj odgovara na tuka postavenive prasanja.Ve prasuvam da li dokolku...
Добар ден. Случајот ќе биде проследен до соодветната служба. Ви благодариме на укажувањето....
 
Кодекс на однесување на патниците:
  • да бидат информирани за понудениот сервис и расположливите билети
  • да бидат коректно третирани од персоналот
  • да поднесуваат соодветни жалби за услугите и на нив да добијат одговор во рок од 15 дена
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.

Shopping 大胸美女图片 cheap tumi backpack free sex movie National news cheap swiss gear backpack News web 彩票开奖 美女明星 European News Web