Одговорност и ефикасност

Секогаш брзи, експедитивни и точни

image01

Ваш постојан партнер

Секогаш со вас

image02

Креативност

Секогаш во чекор со модата

image03

За нас

ДПТУ ЈУ-КА ДООЕЛ од Велес е основана во 2001 и се базира на 100% приватен капитал. Нашата фирма поседува два погона во Велес и Свети Николе со вкупно 300 искусни работници, опремени со најсовремен машински парк.

ЈУ-КА е позната фирма на домашниот и странскиот пазар за производство на заштитна и работна облека, како униформи за војска и полиција, програм за железници и пошти, како и швајцуван програм.

Нашата препознатливост е швајц програмот, каде имаме 4 машини за швајцување од моделите на Gore-Tex и Pfaff. Нашите вработени се директно обучени од Gore-Tex техничари за швајцување на сите видови непропустливи материјали.

Ние ги следиме најновите технологии за производство на заштитна облека, постојано го зголемуваме и усовршуваме машинскиот парк и правиме постојани обуки и доквалификации на нашите вработени.

Нашата фирма ги поседува следниве сертификати :

ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007, STeP by OEKO-TEX®

Ние поседуваме царинска дозвола за увоз и извоз, што многу ја олеснува работата со нашите купувачи , бидејќи сме во директен контакт со нив.

service 1

Мисија

Нашата мисија е зацврстување на односите со нашите постоечки странски партнери како и стекнување на нови клиенти за соработка со што ќе се зголеми обемот на работа. Градиме традиција за највисоко ниво на квалитет на нашите производи и навремена и безбедна испорака до саканата цел.

service 2

Визија

Наша визија е формирање на сопствен брендиран производ.

service 3

Цел

Наша цел е да станеме препознатливи на пазарот по широката палета на производи.

Дел од нашите продукти

ЈУ-КА произведува горна облека.

-За извоз најчесто работиме по систем на лон производство, односно изготвуваме производи по готови лиценцирани и дизајнирани производи, дирекно за странскиот нарачател.

-Преку полу-лон системот, набавката на помошните материјали, копчиња, патенти, конец, кеси и слично е наша обврска.

-Производство на мали и големи серии.

-Најзатапени сме на германскиот и швајцарскиот пазар.

-Сите останати текстилни производи ги произведуваме во производствените погони на нашите кооперанти.

project 1
project 2
project 3
project 4
project 5
project 6
project 7
project 8
project 9

Наши продукти:

Швајц (лепен) програм, Јакни, Панталони, Елеци, Оверали, Бермуди, Ташни

Услуги

Наши одлики  • Ефикасност 100%

  • Креативност 100%

  • Навременост 100%

  • Одговорност 100%

CAD услуги

Имаме AccuMarc систем. Софтверско конвертирање помеѓу разни типови на системи.

Дигитализација на базни шаблони

Конструкција и градирање на шаблони

Изработка и печатење на кројни ленти

ВЕЗЕЊЕ

Везење со Ваши репроматеријали и Ваш програм

Везење со наши репроматеријали

Изгорување на програма за везење

ETИКЕТИ

Изработка и печатење на сите видови етикети

Сертификати

BS OHSAS 18001 : 2007

  • за производство на текстилни производи и заштитна работна опрема
Превземи

EN ISO 9001 : 2008

  • за производство на текстилни производи и заштитна работна опрема
Превземи

EN ISO 9001 : 2008

  • за производство на текстилни производи и заштитна работна опрема
Превземи

Контакт

Вардарска 40, Велес, Република Македонија

[email protected]

+389 43 222079Барате работа?

Јавете се или испратете CV на нашата е-маил адреса

Социјални медиуми


free sex movie NCS European News Web Ncs Shopping Ncs National news NCS NEWS web cheap Ncs fjallraven backpack NCS European websites cheap Ncs tumi backpack cheap Ncs anello backpack cheap Ncs swissgear backpack