За Целес

Нашата фирма е основана 2004 година со намера да ја подобри технолошката понуда на подрачјето на угостителството, пекарството, слаткарството и туризмот.
Вршиме проектирање, инжењеринг, испорака и монтажа на опремата, како и сервисирање на технолошката oпрема.
Ви нудиме квалитет за секаков тип на угостителски објект според барањата на добрите производствени практики (НАССР – стандардите ).

Ние сме вашата директна врска со најдобрите светски производители на професионална опрема

Локација


cheap Ncs tumi backpack Japan porn video NCS European News Web cheap Ncs hydro flask Water bottle cheap Ncs fjallraven backpack Asian sex video NCS European websites cheap Ncs yeti cup Ncs National news free sex movie