За Целес

Нашата фирма е основана 2004 година со намера да ја подобри технолошката понуда на подрачјето на угостителството, пекарството, слаткарството и туризмот.
Вршиме проектирање, инжењеринг, испорака и монтажа на опремата, како и сервисирање на технолошката oпрема.
Ви нудиме квалитет за секаков тип на угостителски објект според барањата на добрите производствени практики (НАССР – стандардите ).

Ние сме вашата директна врска со најдобрите светски производители на професионална опрема

Локација


xxx movie BLACK FRIDAY NCS Shopping DEALS. cheap fjallraven backpack fantasy football dgivning samt FTU, FACTUM BOOKS power tools for sale free sex movie Kevin Durant Shoes For Sale Tennessee Titans Jerseys