Дома
Стил 28 мм
Фламинго 20 мм
Фламинго 16 мм
Витражи
Контакт

Струмица

B E S T C O L L E C T I O N

За насКомпанијата ДПТУ Евробалкан трејд ДООЕЛ е генерален застапник на Германскиот производител на метални корнизи BESTCOLLECTION присутна на македонскиот пазар од 2007 година.

Од досегашната работа може да се пофалиме со:


  

  • Гаранција и квалитет на производите
  • Навремена и точна испорака
  • Прилагодување кон потрошувачите и кон пазарот во нашата земја.Со нашата долгогодишна работа имаме стекнато претставништва во повеке градови низ Македонија.

Може да ја видите листата на градови и претставништва од десната страна.

Продажни места

Елизабет

Т.Ц. Глобал приземје

тел. 034-320-424 www.elizabet-strumica.mk


Динамика Ројал завеси

Ул. Ленинова 15

тел. 034-325-215 www.dinamika.com.mk


Перфекта

Ул. Ленинова 66

тел. 071 204 609  075 310 545


Бјути хоум

ул. Дебарска 27

тел. 034-344-484


Белисима

ул. Ленинова 14

тел. 034-348-014


Еми ес

ул. Гоце Делчев 30

тел. 034-326-558

  

Струмица

Струга

Кочани

Кавадарци

Гевгелија

Охрид

Скопје

Битола

Велес

Радовиш

Завеси Славица

Ул Ѓуро Ѓаковиќ 3

тел. 047-223-144 075-207-591


  

АББА 2007

Ул. Маркс Енгелчова бб

тел. 070-347-014 www.abba.mk

Интериеринг


078-414-385

  

МБ - Дизаин


071-249-191

  

Цоце - 2


075-443-865

Завеси Љубица


070-733-994


NCS European News Web cheap Ncs fjallraven backpack Ncs Shopping cheap Ncs off white Sportswear NCS NEWS web cheap Ncs tumi backpack Ncs's News Ncs National news cheap Ncs gymshark Yoga clothing NCS European News Web