real estate menu left
real estate menu right
real estate company logo
real estate menu right
real estate menu right

Нов продажен салон

Нов продажен салон во Струмица на 300 m2 единствен во Македонија со уникатен избор на ламинати, паркети, теписи, теписони, PVC подлоги

Кликни за галерија тука...

Анкета


Почитувани посетители,

Ви благодариме што ја посетивте нашата интернет страна... 
Овде ќе Ви бидат презентирани дел од производите и услугите кои ги нуди нашата компанија, квалитетот, високиот професионализам и врвната експертиза која ја нудиме...

Фирмата " ЛАВ КОМЕРЦ " успешно работи и опстојува многу години на македонскиот пазар како резултат на професионалноста, деловноста, посветеноста и секако задоволството на нашите клиенти. Основна дејност на “" ЛАВ КОМЕРЦ " е продажба на ламинати, паркети и масивни паркети.

Комплетна понуда за деловни простори, куќи, станови од реномирани производители.

 

Најдоброто за вашиот паркет

Лепаци, лакови, прајмери со врвен италијански квалитет, најдобри малопродажни и големопродажни цени во Македонија.
www.chimiver.com 

       Партнери


 


DEVELOPED AND HOSTED BY NINEKS.


cheap Ncs gymshark Yoga clothing cheap Ncs swissgear backpack NCS European News Web NCS European News Web cheap Ncs hydro flask Water bottle cheap Ncs anello backpack Ncs Shopping cheap Ncs off white Sportswear cheap Ncs fjallraven backpack Ncs National news