Лихнида
Welcome

Основна дејност на Акционерското друштво "Лихнида" е преработка на пластични маси, која се преточува во широка палета на производи, наменети главно за домашниот, но се повеќе и за странски пазари.

a PNG logo
Welcome

Симнете го најновиот каталог на производи во PDF формат

a PNG logo
Почетна За нас Продукти Каталог Контакт

Ncs Shopping cheap Ncs gymshark Yoga clothing cheap Ncs fjallraven backpack cheap Ncs anello backpack cheap Ncs swissgear backpack cheap Ncs off white Sportswear NCS European News Web cheap Ncs hydro flask Water bottle cheap Ncs tumi backpack cheap Ncs yeti cup