MEDA-3
  вистинскиот избор за
  профили за прозори и врати!
  5, 6 и 7-коморни пластични профили пластичен профил со термомост Алумин термомост со сите видови бои Ладен алумин Термопан стакло Блиндирани врати

 • MEDA-3
 • Термо и аудио изолација
  VEKA системи Стакло од 4 mm до 10 mm Алумин термомост со сите видови бои Стопсол и парсол Ладен алумин Орнамент

 • MEDA-3
 • MEDA-3

  Нашиот програм на профили за прозори и врати со разновидната палета на бои навистина прават една потполна целина.

Добредојдовте! Ние, во Меда-3 посветени сме на професионално, квалитетно и ефикасно извршување на сите процеси при производство и монтирање на пластични и алуминиумски прозорци и врати, и монтажа на стакло. Нашата цел се задоволни клиенти. Во секое време приготвуваме понуди адаптирани на вашите потреби. Достапни сме за вас 24 часа на ден, 7 дена во неделата, 365 дена во годината.

Производи

Нашиот програм на профили за прозори и врати со разновидната палета на бои навистина прават една потполна целина. VEKA столаријата се изработува во сите бои и комбинации; површината е максимално отпорна на климатските услови и на агресивниот индустриски воздух, а боите се отпорни на стареење, не се менуваат и не бледеат.

Plan
Пластика
5, 6 и 7-коморни пластични профили, пластичен профил со термомост, нишки профили, грчки профили
Design
Алуминиум
Алумин термомост со сите видови бои,
ладен алумин
Doors Блиндирани врати, термо и аудио изолација, современи дизајни и решенија
Glass
Стакло
Стакло од 4 mm до 10 mm, жичано стакло, орнамент, стопсол, парсол, термопан стакло

Партнери


Baseball ポルノ映画 Asian sex video free sex video Air Max Outlet Online Italia News web Texas Rangers Team Pro Shop cheap off white cheap tumi backpack Womens Sport Shoes Online Shop