Добредојдовте


Задоволството да се биде дел од информатичката историја не прави горди и уверени дека она што го започнавме во далечната 1990 г. ќе остане во историјата на Битола, па и пошироко, како еден од примерите за остварување на идејата што на почетокот изгледаше толку недостижна: да се даде значаен придонес во областа на информатиката и нејзината примена во едукацијата...


Динамичниот развој на компјутерската техника е постојан предизвик за тимот на Мегасофт плус на патот на нејзината имплементација во изградбата на софистицирани, современи и комфорни компјутерски системи. Нашите задоволни корисници се сведоци на една успешна приказна, а воедно и активни учесници во нејзиното создавање. Зошто и Вие не станете дел од неа?
cheap Ncs gymshark Yoga clothing cheap Ncs off white Sportswear Japan porn video free sex movie Asian sex video cheap Ncs tumi backpack NCS European websites cheap Ncs hydro flask Water bottle Ncs Shopping cheap Ncs fjallraven backpack