MK | EN


За компанијата

Компанијата МОНТ успешно работи во областа на текстилната индустрија. Денес компанијата брои 140 вработени, квалификувани и компетентни за извршување на најсложените операции во текстилното конфекционирање.

Капацитет

Годишниот капацитет на производството е околу 120.000 конфекциски единици, во најголем број капути, сакоа, панталони, здолништа, кошули и трикотажа.

Опрема

Техничко-технолошката опрема се состои од современи опрема за производство, почнувајќи од компјутеризирано и автоматизирано кроење, преку модернизирано нашивање и монтажа, до висококвалитетно пеглање.

Пазар

Модната конфекција МОНТ е присутна на пазарите во Eвропа со производи преку доработка и со други облици на конфекционирање на текстилни ткаенини од волна, памук синтетика и нивни мешавини.

Награди и признанија

Нашата компанија е добитник на повеќе меѓународни и домашни награди и признанија за успешно и долгогодишно работење во својата област.

 

Teл: +389 2 3099 643 E-mail: [email protected]

COPYPRIGHT © MONT 2015. ALL RIGHTS RESERVED.


National news cheap swissgear backpack free sex movie free sex video News web Japan porn video European News Web European websites cheap yeti cup cheap fjallraven backpack