MOTIVI

image

Салон за мебел - референт и монтер

За потребите на својот клиент, ексклузивен новоотворен салон за мебел во Скопје - Teleset, отвара конкурс за:
Повеќе
image

Одржувачи на фонтани, Бравари, Електро-техничари, Водоводџии...

- Средна стручна спрема, согласно позицијата (електротечничко, машинско и сл.) - Претходно работно искуство се смета за предност
Повеќе
image

IT SERVICE DESK ANALYST

Како глобален снабдувач на логистика и дистрибутивни сервиси, Katoen Natie нуди широка светска понуда во која се комбинира инженерствотото, технологијата и пристанишните операции, наменски решенија за хемиската и автомобилската индустрија
Повеќе
image

Kontabilist (4 pozicione)

Agjencia për punësime MOTIVI për nevojat e klientit të saj (Qendra për përkrahje dhe zgjidhje MK – Kompani belge me më shumë se 14.000 të punësuar)
Повеќе
image

Програмер за содржина на учење (Learning Content Developer)

Диплома или магистратура. По можност диплома по наставен дизајн, мултимедиа дизајн, образовна технологија, и слични поврзани настави; Пратете CV на англиски јазик на [email protected] најкасно до 10 Јули.
Повеќе
banner
banner
banner
banner
Newsletter
Email:
banner

News web News Asian sex video Japan porn video European News Web xxx movie European websites cheap fjallraven backpack cheap swiss gear backpack free sex video