Почетна

МУЛТИВЕГА Магдалена ДООЕЛ Скопје е друштво за  надворешен и внатрешен промет на градежни материјали како и инвестиции во градежништво. Друштвото е формирано во 1999 год со 100% приватен капитал.

Успешната приказна на компанијата  започнува со увоз и пласман на  водоотпорна шперплоча за шалување во градежништво што сеуште е нејзина главна дејност. Подоцна  асортиманот го проширува и на други градежни материјали меѓу кои значаен дел  се повеќе димензии на ОСБ табли, стеги, затезни глави и други градежни материјали.  На почетокот материјалите се пласираат на домашниот пазар ,а подоцна пласманот се шири  во  регионот, најмногу во Косово и Црна Гора.

Новости

Информирај се за новитети, промоции и поволност на нашиот асортиман


cheap Ncs swissgear backpack NCS European News Web cheap Ncs fjallraven backpack free sex video cheap Ncs anello backpack cheap Ncs gymshark Yoga clothing cheap Ncs off white Sportswear cheap Ncs yeti cup Ncs's News NCS European websites