s   STIHL
sad
STIHL MACEDONIA - приказна за успехот и нејзиното значење за иднината

Се вели: „Минатото е ризница на иднината“. Оваа изрека мошне добро објаснува што значат 80-те години на STIHL.  80 години вложени во квалитет, револуционерна техника и иновативни идеи. Цели 8 децении моторните пили и апарати STIHL ги одушевуваат корисниците ширум целиот свет. Брендот STIHL означува највисок квалитет, сервис и поддршка. Атрибути што ја доведоа фирмата STIHL да биде светски лидер БР.1 кога се во прашање моторните пили. Заради тоа вработуваме исклучиво квалитетни кадри и многу вложуваме во квалификувани сервиси во целиот свет, согласно високите барања за квалитет што ги поставуваме.


                                       

НОВО. Батериски апарати од STIHL
Дочекајте ја есента подготвени!
 
Производи
с Новитети
с Продажни места
с За нас
с Контакт
с Линкови
с Забава
с Почетна страна

 
 

 

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612

Ncs National news free sex movie cheap Ncs swissgear backpack cheap Ncs fjallraven backpack NCS European News Web NCS European News Web NCS European websites cheap Ncs off white Sportswear Ncs Shopping NCS NEWS web