Зошто НОВА осигурување?

НОВА ОСИГУРУВАЊЕ Е СЕОПФАТЕН И ЕКОНОМИЧЕН ДЕЛОВЕН СУБЈЕКТ, КОЈ ШТО СЕ ЗАНИМАВА СО НЕЖИВОТНО ОСИГУРУВАЊЕ. ДРУШВОТО Е СОЗДАДЕНО ЗА ДА ГИ ЗАДОВОЛИ ВАШИТЕ ПОТРЕБИ И ДА ОВОЗМОЖИ СИГУРНОСТ. НИЕ СМЕ СЕКОГАШ ПОКРАЈ ВАС…

24/7

За се што ви треба во секој момент од денот

Ексклузивност

Конкретно лице за вашите барања за штети…

Eкономично

Ваше мислење за цените на нашите продукти

Bеднаш

Брза, Ефикасна услуга без чекање..

Прочитај повеќе

Барај Понуда

Осигурување Возила

 • Автоодговорност
 • Зелен Картон
 • Каско
 • Гранично
Барај Понуда

ОСИГУРУВАЊЕ  ИМОТ

 • Домаќинско
 • Имот на Правни Лица
 • Земјоделско
Барај Понуда

ОСИГУРУВАЊЕ ОДГОВОРНОСТ

 • Општа Одговорност
 • Професионална Одгорворност
Барај Понуда

ОСИГУРУВАЊЕ ТРАНСПОРТ

 • Цмр
 • Меѓународен и Домашен транспорт
Барај Понуда

НАСТАНИ И НОВОСТИ

banking Повеќе

Дводневна обука во Велес

Друштвото за осигурување НОВА АД Скопје, во текот на викендот одржа интерактивна обука за сите вработени во компанијата. Потребата за надоградба на знаењето од осигурување како основен елемент и предуслов за успешна продажба, во согласност и со долгорочните цели на компанијата, за остварување [...]

Асоцијација за е-трговија на Македонија

Друштво за осигурување НОВА ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје, како членка на Асоцијација за е-трговија на Македонија со свој претставник учествуваше на дводневна тренинг обука “Ladies in e-commerce” која покриваше голем дел од аспектите на е-трговијата и кои сметаме дека ќе придонесат на нудење на подобри услуги на нашите клиенти и развивање на онлајн понудата на нашите услуги.

Контактирајте не

Email-image
емаил [email protected]
Email-image
Контакт центар 155 66
Email-image
Сектор штети [email protected]

Ви благодариме Наскоро нашите агенти ќе ви враќаат одговор

xxx movie Dinamo-Minsk Køb Adidas Ncs Texas Rangers Team Pro Shop the north face jacket cheap swiss gear backpack xxx video National news klima, energi power tools for sale