picture

Проверете зошто сме ние вистински пријатели на Вашата компанија...
Ако сакате да Ви испратиме понуда со подетални информации за нашиот софтвер притиснете го копчето...

Get Adobe Flash player

Добродојдовте на страната на Оникс Софтвер
компанија која повеќе години е позната по успешна изработка на софтверски бизнис решенија

Оникс Софтвер обезбедува апликативни софтверски решенија, компјутерски мрежни инфраструктурни решенија, сервис и подршка за истите. Нашите основни брендови се изградени на .NET технолошка платформа, Microsoft SQL server и Windows оперативни системи. Со инвестирање во истражување и развој, Оникс Софтвер креира апликативни решенија кои можат да одговорат на барањата на модерното време.. повеќе »

Дознајте повеќе
како до нашите продукти,соодветно решение за Вашите потреби, равојот на истите,

picture

Како до Оникс Нависион Дознајте за начинот на лиценцирање, разликите во едициите.. повеќе »

picture

Подршка и сервис
Решавање на проблемите на нашите клиенти на повеќе начини.. повеќе »

picture

Развој
Постојано нови подобрени верзии според потребите на пазарот . повеќе »

picture

Решенија.
Ви овозможуваме широк спектар на деловен софтвер. повеќе »

Новости и случувања
што е ново во Оникс Софтвер

05 Април 2015 | 0 comments
НОВО! Нов модул Електронски Деловодник
Оникс Софтвер разви нов модул кое ги покрива сите законски одредби за канцелариско и архивско работење ....

повеќе »

01 Февруари 2015 | 0 коментари
НОВО! Апликација за Туристички Агенции
Ги опфаќа сите аспекти од туристичкото работење од креирање понуда до реализација на Аранжманите..

повеќе »

10 Август 2014 | 0 comments
НОВО! Onyx Navision DC
Апликација наменета за ПДА уреди за мобилна продажба и прием директно поврзана со OnyxNavision EE ...

повеќе »

Адреса

Т.Ц. Беверли Хилс ул.Народен Фронт бр.19а лок.10а 1000 Скопје, Македонија Тел./ Факс +389 2 3201 300
email: [email protected]
email: [email protected]