Добредојдовте на страната на Орбико


Моќна меѓународна дистрибутивна и логистичка мрежа

ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА НАШАТА ВЕБ СТРАНА!


Претставништвото на ОРБИКО во Македонија повеќе од 13 години нуди висококвалитетни услуги во доменот на дистрибуција, логистика како и бренд менаџмент за интернационални и домашни реномирани брендови од различни индустрии и бизнис области како што се FMCG, селективна козметика, нега и убавина, играчки, текстилни производи и др.

Наши долгогодишни партнери се меѓународни и домашни компании со кои заеднички се стремиме да градиме долготрајни, но пред сè квалитетни односи поради што сите овие компании нам ни ги доверија своите најпрепознатливи брендови.

Орбико е вистинскиот избор кој најдобро ги исполнува потребите на нашите бизнис партнери со разновидна понуда на продукти, услуги, флексибилност и локална експертиза.

Никола Бароли
Генерален Директор

За нас


Орбико е водечки дистрибутер за голем број на квалитетни, глобално познати брендови кои се движат од производи за нега и убавина, прехрамбени и непрехрамбени производи, технички и...

Нашите услуги


Орбико нуди целосни и сеопфатни бизнис решенија за продажба и дистрибуција, логистички услуги, маркетинг и бренд менаџмент услуги за голем број различни индустрии и бизнис области како што...

Принципали


Орбико негува долгорочни деловни односи со многу мултинационални организации овозможувајќи им на брендовите од нивното портфолио да бидат достапни на што поголем број клиенти и потрошувачи...

0 Вработени

0 Земја

0 Брендови

0 Партнер

Последни активности


Орбико групација


Во моментов Орбико е присутно во 20 различни земји и региони и обезбедуваме врвна квалитетна дистрибуција и логистички услуги до нашите партнери.

За да ги видите локалните веб страни во Вашите земји, Ве молиме одберете еден од следниве линкови.


cheap off white Sportswear cheap anello backpack free sex video Asian sex video News web cheap yeti cup cheap hydro flask Water bottle cheap swissgear backpack European News Web European websites