Slide background
КАРНЕВАЛ во ВЕНЕЦИЈА

- Автобуски превоз
- 2 НП во хотел со 3* во Лидо
- Разглед на градот со стручен водич
- Факултативна посета на Верона, Лаго Ди Гарда, Падова
повеќе

Slide background
САРАЕВО-8.МАРТ

- Автобус
- 2 НП во хотел со 3* или 4*
- разглед на градот со стручен водич
- посета на Мостар и Дубровник
- Посета на Дрвен град и Вишеград
- ЦЕНИ од 4.990,00 до 6.390,00 денари !!!
повеќе

Slide background
РИМ-НЕАПОЛ-СОРЕНТО-8.МАРТ

- Автобус
- Ferry Драч-Бари-Драч
- 3 НП во хотели со 3*
- Разглед на Неапол
- Разглед на Рим
повеќе

Slide background
МИЛАНО-ТОРИНО-ЛУГАНО-КОМО-8.МАРТ

- Автобуски превоз
- 3 НП во хотел со 4*
- Разглед на Милано со стручен водич
- Посета на Верона
- Факултатива : Торино, Лугано, Комо
повеќе

Slide background
МАЛТА-8.МАРТ

- Авион
- 3 НП во хотел со 4*
- трансфер аеродром-хотел-аеродром
повеќе

Slide background
САНТОРИНИ-ИОС-ВЕЛИГДЕН 2019.

- Автобус
- 4 НП во хотел со 3*
- Ferry Пиреа-Санторини-Пиреа

повеќе

МАРТ 2019.

ВЕНЕЦИЈА-КАРНЕВАЛ
САРАЕВО-8.МАРТ
РИМ-НЕАПОЛ-СОРЕНТО-8.МАРТ
БАНСКО-8.МАРТ
МАЛТА-8.МАРТ
МИЛАНО-ЛУГАНО-ТОРИНО-8.МАРТ

АПРИЛ 2019.

САНТОРИНИ-ВЕЛИГДЕН

cheap Ncs tumi backpack NCS European News Web cheap Ncs yeti cup cheap Ncs swissgear backpack NCS European News Web cheap Ncs off white Sportswear Ncs's News Ncs National news NCS European websites cheap Ncs hydro flask Water bottle