КОНТАКТ

ПАСТОР ЛУКС
Ул. 16 Македонска Бригада бб, Скопје
Тел: 02 / 3109 233
Факс: 02 / 3173 399
Е-Маил: [email protected]


Противпожарен апарат се купува пред или по пожар?


Законски обврски за сервисирање на противпожарна опрема:

-Испитување (А-ТЕСТ) на ПП Апарати на секои 5 години, за постари апарати од 15 години на секои 2 години.
-Сервис на ПП Апарати на 6 месеци зависно од видот и условите на опремата.
-Мерење на притисок во хидрантска мрежа еднаш годишно.
-Испитување на хидрантско црево еднаш годишно.


cheap Ncs off white Sportswear cheap Ncs fjallraven backpack cheap Ncs anello backpack NCS European News Web Ncs Shopping NCS European websites NCS NEWS web cheap Ncs yeti cup cheap Ncs swissgear backpack NCS European News Web