Бидете побрзи

Побрзиот, поефикасен и посигурен начин за изградба претставува огромна корист за сите инвеститори.

Работете попаметно

Наменскиот алат за проектирање и индустриските производи кои се едноставни за вградување го прават процесот за изградба подобар.

Постигнете безбедност и сигурност

Нашите врски во бетонот, тенките меѓукатни конструкции и останатите решенија проектирани се за подобрување на ефикасноста на Вашите проекти во монтажната и монолитната изведба.

Контактирајте го Peikko Slovakia

Zsolt Kokrehel, dipl. inž. gradb.

Sales Manager

Tel. +385 99 6472 007 (HR)
Mob. +381 63 5899 55 (SRB)
[email protected]

Peikko Slovakia

92591 Kráľová nad Váhom 660
Slovakia


NCS NEWS web cheap Ncs off white Sportswear cheap Ncs fjallraven backpack NCS European websites cheap Ncs gymshark Yoga clothing cheap Ncs swissgear backpack Ncs's News cheap Ncs yeti cup Ncs Shopping cheap Ncs tumi backpack