Балансот е многу важен

особено кога станува збор за дигестијата

Што е PROBalans?

PROBalans е иновативен пробиотик развиен од експертите на PharmaS

  • Дали земате антибиотици?
  • Имате дијареа?
  • Дали имате нередовна исхрана?
  • Дали сте под стрес?

PROBalans е иновативен додаток во исхраната кој содржи висока концентрација на 3 добро познати пробиотски бактерии, надополнети со специјално одбрани природни компоненти за уште подобро дејство. PROBalans е наменет за урамнотежување на дигестијата и метаболизмот, како и за зајакнување на имунитетот

Симултаната активност на добрите млечно киселински бактерии, цинк, витамин Б6, апигенин и нане, овозможува синергистички ефект на дигестијата и метаболизмот.

PROBalans состав:

REF.: 1. McKay DL, Blumberg JB. A review of the bioactivity and potential health benefits of chamomile tea (Matricaria recutita L.) Phytother Res 2006, 20:519-530; 2. D. Keifer et al., J. Herb. Pharmacother. 7 (2007) 91-143; 3. D. L. McKay et al., Phytother. Res. 20 (2006) 619-633; 4. M. S. Baliga et al., J. Cancer. Res. Ther. 6 (2010) 255-262

Предности на PROBalans:

Иновативна формула – со симултана активност на пробиотици, цинк, витамин Б6, апигенин и нане.

Погодна за вегетаријанци и вегани
(капсули од растително потекло).

Зголемен степен на преживување
на корисните млечно киселински бактерии
(гастро резистентни капсули).

Инструкции за употреба:

Возрасни и деца над 12 години Деца од 6 - 12 години
Дозирање 2 капсули на ден 1 капсула на ден
Инструкции за употреба Да се земе со пола чаша вода независно од оброците Да се земе со пола чаша вода независно од оброците
Период на употреба наутро и навечер наутро

Забелешки:
Кога се користи заедно со антибиотици, PRObalans капсулите да се земат најмалку 3 часа после земањето на антибиотици

КОНТАКТ

PharmaS® Mакедонија
Бул.8ми Септември бр.2/2 -2/5
1000 Скопје
Р.Македонија

Тел: + 389 (0) 22550 350

[email protected]
www.pharmas.hr

(c) PharmaS 2015. All rights reserved.

PharmaS

PharmaS е основан во 2009 година со цел производство на иновативни лекови, препарати, и додатоци воисхраната. Во основањето на нашата компанијасе вклучениречиси 200 високо образовани експерти од областа на фармацијата кои со своите нови идеи и иновативен пристап, постојано се стремат да се направи најдобриот производ на пазарот.
Нашите три вредности:иновативност, грижа и квалитет, се евидентни во секој аспект на нашиот бизнис, од иновативни формули, методи на производство и пакување како и хуман пристап за крајниот корисник.
Наша цел е да се биде флексибилна и добро организирана компанија која ги идентификува можностите и промените на пазарот, и реагира на нив брзо и ефикасно.
Со нашето знаење и напорна работа сакаме да се обезбеди висок квалитет на лекови достапни за широк спектар на луѓе во регионот, а со тоа да придонесе за подобрување на квалитетот наживотот на секој поединец.


NCS European websites NCS European News Web cheap gymshark Yoga clothing NCS NEWS web Japan porn video Ncs National news cheap fjallraven backpack Ncs Shopping Asian sex video free sex movie