Profil - Group

Црвена вода 4/2
1000 Скопје
Македонија

Teл: +389 (2) 3 120 968
Моб: + 389 (72) 278 568

 

Црвена вода 4/2
1000 Скопје
Македонија

Teл: +389 (2) 3 120 968
Моб: + 389 (72) 278 568

 

Профил Груп

барање и селекција, менаџмент консалтинг

Сакате да ги имате најуспешните луѓе во својата фирма?
Да бидете меѓу најуспешните?


Можно е и едното и другото. Обидете се со нас.

На нашиот клиент му нудиме помош при барање и селекција на менаџерски и стручен кадар и воедно советуваме во областа на менаџментот на човечките ресурси.

Одредени луѓе знаат дека со помош на Профиловите консултанти можат да најдат нови работни места во добри и успешни компании. Ако сакате да бидете меѓу нив пријавете се во нашата база на податоци.Нашиот логотип во облик на коцка кажува се:
Три насмеани лица кои го претставуваат:
задоволниот клиент,
задоволниот кандидат и
задоволниот консултант.

Повеќе
Барај по: интернет страна
  понуда на работни места
PMT - profil management tool

cheap Ncs tumi backpack cheap Ncs anello backpack cheap Ncs swissgear backpack cheap Ncs gymshark Yoga clothing NCS European websites NCS NEWS web cheap Ncs hydro flask Water bottle Ncs Shopping Ncs's News NCS European News Web