Рамос Илиадис - Повеќе од 4000 продукти - Продажба на големо.

Ramos Iliadis

Рамос Илиадис од Скопје е водечка фирма во Република Македонија, препознатлива во регионот по своето успешно работење. Фирмата е основана 1993 година и е преставник на грчката фирма Alexandros Iliadis. Успехот се должи на имплементацијата на високи стандарди во работењето, успешна пазарна стратегија и професионален пристап кон работата. Располагаме со преку 4000 производи и постојано работиме на нови идеи и збогатување на нашата понуда.

Нудиме огромен избор на:

  • вештачко цвеќе и производи за цвеќари 
  • производи за​  Home декор во Vintage, Modern, Boho, Rustic cтил
  • репроматеријали за пакување 
  • репроматеријали за декорирање
  • разни видови декоративни саксии, корпи, садови, кутии
  • производи за​ надворешен декор
  • керамика
  • декоративно стакло 
  • сувенири
  • сезонски производи (новогодишни, велигденски,  валентин, летни, Garden артикли).

 Наша цел да им овозможиме на нашите клиенти да создадат подобри вредности и успех во работата.

 


Ncs National news cheap Ncs off white Sportswear Asian sex video cheap Ncs gymshark Yoga clothing cheap Ncs fjallraven backpack NCS NEWS web cheap Ncs yeti cup cheap Ncs swissgear backpack NCS European News Web NCS European websites