Новости

stage_media

Иновација во корист на пациентите

Иновацијата во корист на пациентите  е нашиот одговор на медицинските предизвици.

Нашата секојдневна работа е спасување на животите на пациентите и помагање на милиони луѓе низ целиот свет.

 

Животот поставува прашања...

Ние сме во постојана потрага по одговори

Инвестиција во медицинскиот развој

Ние постојано инвестираме во медицинските истражувања и развојот со цел да обезбедиме нови лекови и дијагностички тестови за болестите за кои тоа е потребно, како на пример:

 

За контакти

РОШ Македонија ДООЕЛ Скопје

Деловен центар Сити плаза

Ул. Св. Кирил и Методиј бр. 7, кат 2

1000 Скопје Македонија

телефон (+389 2) 3103-500

факс (+389 2) 3103-505

Контакт: [email protected]

Пријава на несакани ефекти од лек: [email protected]