• Компанијата е основана од страна на дипломиран фармацевт Сашо Спасовски во 2002 година под името Бонес фарм.

  На почетокот компанијата претставуваше претставништво на Bonesgroup во Македонија и се занимаваше со увоз и трговија на козметички производи.

  Во 2004 година Бонесфарм започна со сопствено производство на козметички производи и средства за хигиена...

 • Акција

  Гратис ПРОДЕРМ од 50мл
  со секоја кутија од
  ПРОДЕРМ од 300мл

Почетна

Ново од Данаифарм

ПРОДЕРМ крем за бебиња со екстракт од невен, витамин AD3 и пантенол

Наградна игра

nagradna Igra

Image CAPTCHA

Контакт

телефон:02 2036 086,075 440 522
факс: 02 2036 106
адреса: ул.Ленинова 53/2 Скопје
mail: [email protected]


NCS European News Web Ncs National news NCS European News Web cheap tumi backpack NCS NEWS web cheap yeti cup cheap swissgear backpack Ncs's News Asian sex video cheap gymshark Yoga clothing