ПАРТНЕР homagmala
  • slidebg1
  • newslide2014_1
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Салекс е формирана после долгогодишно искуство во работење во дрвната индустрија и следењето на потребите на производителите од Македонија, Косово и Албанија. Како партнер на познатиот германски производител HOMAG Group, Салекс ви нуди да го направите вистинскиот избор за набавка на опрема и машини за вашиот бизнис. Салекс со својот сертификуван кадар врши услуги за монтирање, подесување на машините, обука за работа и одржување на истите, а со поддршка на HOMAG ја нуди можноста за on-line нарачка на делови и телесервис.cheap tumi backpack free sex movie Ncs Shopping cheap gymshark Yoga clothing NCS European websites cheap anello backpack NCS NEWS web Ncs's News cheap yeti cup cheap fjallraven backpack