fbpx

Вработена сум во кривичниот суд ОСС1 и се работи за исплата на степен на кариера. А кој што законски треба да ни го дадат како износ од 5% на плата што значи на мене и на некои колешки кои бевме тогаш на трудничко ...

Преспанската пастрмка, балканскиот рис, слатководните школки и ракови се само неколку од многуте загрозени видови во земјава на кои им се заканува исчезнување поради стратегиската определба по секоја цена да се ...

Од крајот на 2017 година, до април годинава во Охрид се легализирани 250 дивоградби, усвоени се 40 нови урбанистички планови и издадени се само 3 решенија за уривање дивоградби. Локалната самоуправа на овој начин директно ...

Ниту една специјализирана продавница за книги нема во градовите од југоисточниот дел на државата. Во новото продолжение од серијалот „Градови без книжарници“ откриваме дека жителите на Струмица, Радовиш, Гевгелија ...

Речиси сите реки на Балканот, вклучувајќи ги и македонските се на удар на хидро-енергетското лоби кое по секоја цена сака да гради големи и мали хидроцентрали, дури и во заштитени подрачја прогласени за национални ...

Видео

Повеќе видеа
Watch the video

Дома

 

Res publica Javen interes 990x80

Блог

 


Cheap Shoes From China fantasy football xxx movie BLACK FRIDAY NCS Shopping DEALS. cheap tumi backpack free sex video the north face jacket Golden State Warriors Jerseys cheap gymshark clothes cheap anello backpack