Санимпекс – ова име со години стои за предводник на застапство, увоз, продажба и дистрибуција на квалитетни производи на масла и мазива за автомобили и индустрија.

Основано во 1994 год. како приватно и независно претпријатие со цел продажба на моторни и индустриски масла и мазива, Санимпекс д.о.о. веќе повеќе од 15 год. се етаблира како успешно претпријатие препознатливо кај клиентите и потрошувачите на македонскиот пазар.
Преку своето скоро дводецениско делување, Санимпекс на своите ценети клиенти и крајни потрошувачи им нуди високо-квалитетни и светски познати производи на масла и мазива сертифицирани према меѓународни норми како за патнички возила, за лесно доставни- и тешки комерцијални возила, за моторцикли, така и за градежни- и земјоделски агрегати и индустриски цели.
 
 
 
 
 
Санимпекс - Изработка 2010. Сите права се задржани    

cheap Ncs gymshark Yoga clothing NCS European News Web Ncs's News cheap Ncs fjallraven backpack Ncs National news cheap Ncs tumi backpack cheap Ncs off white Sportswear cheap Ncs swissgear backpack cheap Ncs anello backpack Ncs Shopping