Login Pop-up

  +389 (0)2 2573 555 // +389 (0)2 2571 123

  Сервис

  Сервис Пратете слики од оштетувањето на вашата кола и ние ќе ви ја пратиме нашата понуда. Рокот на одговор е најдоцна до 3 дена од пријавување на штетата.

  Камиони

  Камиони Една од главните дејности на овој сервис е репарирањето и сервисирањето на комерцијалните возила (камиони)

  Чамци

  Чамци Од неодамна одделот за производство на делови од стаклопластика доби нова област и започна со редизајнирање, репарирање и производство на чамци од стаклопластика...

  Приколици

  Приколици Kомплетно репарирање и поправки на приколки, како и разладни комори на приколици. Располагаме со опрема за електронска дијагноза на системи.

  Тјунинг

  Тјунинг Сатра е наjпозната по своите креации. Tuning-от е една од главните преокупации на сатра и е поле каде постојано се усовршуваме...

  Претплати се за новости

  Контакт

  СА-ТРА
  Улица: 34 бр.7 нас.Илинден, 1041 Скопје, Македонија
  Телефон: +389 (0)2 2571 123
  Телефон: +389 (0)2 2573 555
  E-mail: [email protected]

  Map

  Scroll to top

  free sex movie cheap Ncs gymshark Yoga clothing cheap Ncs yeti cup Japan porn video cheap Ncs off white Sportswear cheap Ncs anello backpack Ncs National news NCS European News Web Ncs Shopping NCS NEWS web