ИЗБЕРЕТЕ КОМПЛЕТНИ СМЕТКОВОДСТВЕНИ УСЛУГИ

Зошто да се задоволите само со основни сметководствени услуги, одберете комплетни административни услуги за вашиот бизнис.

Финансиско сметководство

Комплетно финансиско сметководство за вашата компанија. Секогаш навремено и точно.

Материјално сметководство

Евиденција на влез и излез на роба. Водење на залихи. Изработка на приемни листови за продавница.

Извештаи

Точните и прегледни извештаи се главна алатка за успешно менаџирање.

Основање на фирма

Основање на фирма за 0 ден. како и вршење на сите промени во ЦРМ.

Бизнис услуги

Изработка на Бизнис планови и Маркетинг планови за Вашиот нов или постоен бизнис.

Маркетинг услуги

Изработка на Медиа планови, Промоциски микс, Креирање ФБ кампања, е-маил кампања, Дизајн и изработка на принт материјали.

Транспарентни ценовни планови

Проверете колку точно ќе ве чинат нашите услуги.

КОРИСНИ ИНФОРМАЦИИ

Информации поврзани со сметководство и финансии:

Регистрација на физички лица во системот Е-ПДД

12.09.2018 ГРАЃАНИ – НАВРЕМЕ РЕГИСТРИРАЈТЕ СЕ НА СИСТЕМОТ Е-ПЕРСОНАЛЕН ДАНОК E-PDD.UJ

ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА ЗА РАБОТОДАВАЧИТЕ

23.08.2018 ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА ЗА РАБОТОДАВАЧИТЕ ЗА РАСТ НА ПЛАТИ ВО ПОВИСОК ИЗНОС

персонален данок

15 Март последен рок за поднесување ППД-ГДП

Известување од УЈП: Со цел избегнување на метежите на даночните шалтери, особ

ИСОС Сметководствен тарифник

Тарифник за Сметководствени Услуги

Министерството за финансии уште еднаш укажува дека Предлог-правилникот за утв


NCS European News Web cheap hydro flask Water bottle cheap anello backpack Ncs Shopping free sex movie Japan porn video cheap gymshark Yoga clothing cheap yeti cup Ncs's News cheap swissgear backpack