Тепих со променлива форма

Astron Shape-Shifting тепихот на Mattahari е геометриски тепих поделен во мали „плочки“ кои може да се спојуваат и да формираат ...

Чистење дамки од микрофибер

Погледнете ја постапката за отстранување на дамки од тапацир од микрофибер со медицински алкохол. Сепак, пред постапката ...

Тренди: Basset фотелја

Компанијата JotЈot за својот производ Basset вели дека е составен од само два елементи - хоризонтална „перница“ за седење и вертикален ...

Фенг шуи: позиционирање на скалите

Според фенг шуи, енергијата на скалите никогаш не е стабилна поради движењето горе-доле. Неправилното ...

Тренди: Abacus лустер

Abacus лустерот го носи името по алатката која од дамнешни времиња, па сè до денес, се користи за сметање и учење математика. Во компанијата ...

Бањи со ликови на славни личности

На Саемот за керамика во Болоња на поставката "Famous Bathrooms" беа презентирани бањи со ликови на славни личности од различни ...

Чистење на дамки на софа од микрофибер

Микрофиберот е синтетички материјал за тапацирање на мебел со тенки влакна, со линеарна густина под 1 дени (den e eдиница мерка за ...

Drops комода на Tonin Casa

Името на комодата Drops на Tonin Casa убаво го опишува нејзиниот дизајн, каде доминираат дрвените елементи од масивно дрво, кои како ...

Топол апартман во Барселона

Редизајнирањето на овој простор лоциран близу до морскиот брег во Барселона создало ентериер со многу топлина и удобност. Зад овој ...

Автоматизирана мини градина

Автоматизираниот систем tinyFarm на Modgarden успева да им овозможи на жителите на градовите во своите станови да се занимаваат со органско ...

Идеи за уредување на мали кујни

На видеото може да се види како е решено уредувањето на повеќе кујни со мал простор на располагање ...

Тренди: Lecco Open софа

Целосното име на гарнитурата е Lecco Open Sectional with Chaise, како дел од колекцијата Lecco на производителот Design Within Reach. Големите ...