phone ++ 389 (0) 31437333 facebook mail
Најново

Kонфигурации

Office, Professional, Extreme и Gamer конфигурации по најповолни цени само во продажниот салон на СофтМак...

Прочитај повеќе...

Лаптопи

Богата понуда на лаптопи од светски познати произвoдители : Dell, HP, Asus, Lenovo, Fujitsu, Acer и многу други...

Прочитај повеќе...

Софтверски решенија

Сигурни и докажани програми за сметководство и пресметка на плати.

Прочитај повеќе...

Сервис на хардвер

Сервис на десктоп и лаптоп компјутери, поправка на печатачи, полнење на тонери и многу други услуги, сигурно и поволно во сервисот на Софтмак.

Телевизори

Широка понуда на телевизори во продажниот салон на Софтмак.

Прочитај повеќе...

Клима уреди

Богата понуда на клима уреди по поволни цени - само во продавницата на Софтмак.

Прочитај повеќе...

Можност за плаќање на рати за купените конфигурации, лаптoпи, монитори... СофтМак го задржува правото на измена на цените.

ЕКСКЛУЗИВНО

САМО ВО СОФТМАК - КУМАНОВО

Лаптоп nJoy Ediam

Лаптоп nJoy Ediam

Само за 12 290 денари

Препорачуваме

 • Лаптоп nJoy Ediam (ново)

 • Cordys Kids Watch Zoom

 • Nikon Coolpix L830

 • Tablet Lenovo A10"

 • DeepCool E-LAP Green up to 15.6"

 • Mini Wiraless Keyboard

 • A4Tech Bloody V8MA

 • Genius Speed Wheel 5Pro

 • Genius SW-HF5.1 4600

 • Laminator A 296 Olympia

 • GX SW-G 2.1 2000 Bass Gaming SS

 • Walkie Talkie Set Olympia

 • Shreder PS 33T Olympia

 • Metrologic Bar-code reader MS9520

 • Avatec DPF-7008

 • Garmin nüvi 50 navigation device

Ценовници


cheap yeti cups cheap hydro flask cheap gymshark clothes cheap off white European News Web National news Japan porn video News web free sex video cheap anello backpack