25 ГОДИНИ РАБОТА СО КВАЛИТЕТ И СИГУРНОСТ

НАШАТА ДЕЈНОСТ

ЕЛЕКТРОМОНТАЖНИ РАБОТИ

Вршиме монтажи на трафостаници и изведување на електроинсталации и електрични мрежи со - низок, среден и висок напон.

ГРАДЕЖНИ РАБОТИ

Вршиме изведување на градежни работи, антикорозивна заштита, завршни, термоизолациони и ремонтни работи.

Повеќе инфо во:

ПРОЕКТИ

ТРГОВИЈА

Вршиме дистрибуција и инсталација на трафостаници, трансформатори, високо и нисконапонски електроматеријали и опрема.

Повеќе инфо во:

ПРОДАЖНА

За реализирани проекти и актуелни активности посетете ја нашата страница на П Р О Е К Т И


cheap fjallraven backpack free sex video Ncs National news Ncs's News NCS European News Web cheap gymshark Yoga clothing NCS NEWS web cheap tumi backpack NCS European websites cheap off white Sportswear