Дистрибутивен центар

Големопродажбата и дистрибутивниот центар на Стемит & Р се наоѓаат во комплексот во Пинтија, со секојдневна дистрибуција низ целата територија на Република Македонија со сопствени возила.

Стемит
продавници

Малопродажбата на Стемит & Р се извршува во продавниците во Скопје и Струга. Нашата продавница во Скопје е лоцирана во центарот на градот на улица 11 Октомври, Јужен Булевар. Продавниците во Струга се лоцирани на улица Пролетерски Бригади бр. 40 спроти старата пожарна.

Локација
и контакт

Првомајска бб
Пинтија
Скопје 1000

мапа

тел. 02 2 700 566
факс 02 2 700 637
www.stemit.com.mk

Ние сме застапници за Македонскиот пазар за следните компании и брендови:

Titan

брави, цилиндри, катанци

Alveus

садопери

Roto

оков за столарија

Lama

оков за мебел

Loz Metalpres

тавански скали и кровни прозори

Kumplast

АБС траки

Brialma

кваки

Almar

кваки

Otlav

шарки за врати


cheap off white Sportswear Asian sex video cheap anello backpack cheap swissgear backpack European News Web cheap hydro flask Water bottle National news cheap gymshark Yoga clothing Japan porn video cheap tumi backpack