img01 img02 img03 img04 img05 img06 img07 img08 img09 img10

Најнови Продукти


Што е тоа LED осветлување?

LED осветлување се состои од светлечко емитувачки LED диоди кои што се екстремно економични и се со голем век на траење (50.000 саати или 5,7 години работа нон стоп). LED светлечките тела се загреваат многу помалку и тоа е една од причините зошто траат подолго. LED осветлувањето е релативно нова технологија и може да ви помогне да заштедите и до 90% на вашите трошоци за осветлување.
LED светлата траат многу повеќе од традиционалните светлечки тела, што значи не мора да ги менувате постојано и постојано... На пример LED цевката има век на траење од преку 50.000 саати, а неонката од само 3.000 саати. Треба да промените минимум од 10-12 неонки за една LED цевка, а да не напоменуваме дека се расипал стартерот, зуи неонката, трепка и сл. Класичните сијалици знаат да траат и само неколку дена додека LED цевките и сијалиците траат со години!!!


free sex movie News web Asian sex video cheap hydro flask Water bottle Japan porn video European News Web cheap fjallraven backpack cheap tumi backpack cheap yeti cup cheap off white Sportswear