Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
Прашалник за мерење на задоволство на корисниците на услуги на УЈП (2018)
 

Со цел подобрување на квалитетот на услугите на УЈП, пополнете го „Прашалникот за мерење на задоволството на корисниците на услуги на УЈП (2018)https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfFr37oRF_0XCoPIQsHx0xnX-MDgGlIs1ZG6VPzdkpRoHcO0w/viewform?hl=en
Пополнувањето на прашалникот нема да ви одземе повеќе од 2 (две) минути. Истражувањето е во целост анонимно. Прашањата означени со (*) се задолжителни. По пополнувањето на прашалникот притиснете на копчето „Submit“ на крајот од документот и Вашите одговори ќе бидат автоматски испратени.

П
В
С
Ч
П
С
Н
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Recnik
23.01.2019
БРУТО ПЛАТА 2019 - НАЈНИСКА И НАЈВИСОКА ОСНОВИЦА ЗА ПРЕСМЕТУВАЊЕ НА ПРИДОНЕСИ
Просечната плата по работник во Република Македонија, според податоците на Државниот завод за статистика објавени во Јануари 2019 година изнесува 36.017 денари...
 
17.01.2019
Запознајте се со оданочувањето на одделни видови доход, преку Брошури
Заради запознавање на граѓаните со оданочувањето на одделните видови на доход (примања) согласно новините во Законот за данокот на личен доход кој се во примена од 1 јануари 2019 година, како и за полесна пресметка и пријавување на остварениот доход преку системот е-Персонален данок e-pdd.ujp.gov.mk Управата за јавни приходи ги изготви следните Брошури...
 
17.01.2019
Плаќање на данок на личен доход за граѓаните кои остваруваат приходи во странство
Согласно одредбите на Законот за данок на личен доход, секое физичко лице кое е резидент на Република Македонија е обврзник на данокот на доход, за доходот што го остварува во земјата и во странство...
 
10.01.2019
е-Аукции
Оглас бр.01/2019 за продажба на движни и недвижни ствари
 
10.01.2019
Листа на должници
Листа на должници бр.01/2019 за долгови доспеани до 30.09.2018 и неплатени до 31.12.2018 година
 
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија

cheap gymshark Yoga clothing cheap fjallraven backpack free sex video cheap yeti cup cheap anello backpack Asian sex video News web European News Web Japan porn video European News Web