Големопродажба

Dell EMC опрема и опрема од други производители на правни лица и големи клиенти

Продажен салон

Специјализиран продажен салон - МАКПЕТРОЛ Dell ТЦ.Беверли Хилс 1 кат

ИКТ Проекти

Имплементација на комплексни ИКТ решенија за бизнис корисници

Сервис и поддршка

Сертифициран тим за сервис и поддршка на ИКТ решенија

Dell EMC ENTERPRISE ОПРЕМА

Dell EMC ENTERPRISE ОПРЕМА

Добијте го она што Вам најмногу ви одговара по најдобра цена. Вашите барања за понуда доставете ни ги на [email protected]

МАКПЕТРОЛ – Dell STORE – Најдобар Трговски Објект за 2018 (I-во место) во категорија компјутерска, аудио-видео и телекомуникациска опрема....
Доволно компактен за да можете да го носите секаде со себе а сепак доволно моќен за да ги користите...