Денак Трејд | Производство на Мебел за Бања
12
home,page-template-default,page,page-id-12,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,large,shadow3

За Нас

Добредојдовте во официјалната страна на ДЕНАК ТРЕЈД!!!

“ДЕНАК ТРЕЈД ДООЕЛ” е производствена компанија основана 2006 година со седиште во Виница. Од почетокот насочена на трговија со санитарија на големо и мало, за да во 2010 година отпочне со сопствено производство на мебел за бања.

Со поволни цени и квалитетна услуга компанијата стекна доверба кај купувачите.
Има дистрибутивна мрежа низ цела Македонија со што врши достава до вашиот дом.

Телефон за контакт: 00389 33 363 003

Моб: 072/217-368

Link Youtube:  https: https://www.youtube.com/watch?v=uQ-h1NoOumY
Link Facebook:  https: https://www.facebook.com/www.denaktrejd.com.mk/videos/1115439225153329/

 

 

 

 

 

 

 

 

 


cheap Ncs hydro flask Water bottle Ncs National news cheap Ncs tumi backpack NCS NEWS web Ncs Shopping NCS European News Web cheap Ncs gymshark Yoga clothing cheap Ncs anello backpack NCS European websites cheap Ncs off white Sportswear