WebParking Пакети

Паркинг 75

75 MB веб простор,
3.5 GB месечен трансфер,
контролен панел,
MySQL, PHP, POP, CGI

600 ден./год.

 

Паркинг 150

150MB веб простор,
  7.5 GB месечен трансфер,
контролен панел,
MySQL, PHP, POP, CGI

850 ден./год.

 

Паркинг 300

300MB веб простор,
  20 GB месечен трансфер,
контролен панел,
MySQL, PHP, POP, CGI

1650 ден./год.Брзo и стабилнo хостирање со неограничени можности


WebParking ви нуди стабилен хостинг со брза врска, контролен панел едноставен за работа, неограничен број на e-mail адреси, FTP клиенти, SQL бази и др.
 


9 годишно искуство - 9 години задоволни клиенти !!!

 


Привлечен дизајн


WebParking Ви стои на располагање доколку Ви е потребна изработка на Вашата веб страна почнувајќи од идејното решение па се до крајниот изглед.

 

 

Квалитетно одржување и поддршка

Доколку за Вашата веб страница Ви е потребно сигурно, навремено и професионално одржување, препуштете ни го тоа на нас, ние ќе одговориме на Вашите барања и потреби.

 

 

 

 

 
Со нашите хостинг пакети добивате cPanel контролен панел преку кој имате целосна контрола над вашиот хост. cPanel е прегледен и едноставен за користење.
Банер
user: demo, pass: demo

Референци

progressive.png


cheap Ncs gymshark Yoga clothing NCS European websites cheap Ncs swissgear backpack cheap Ncs fjallraven backpack NCS NEWS web cheap Ncs yeti cup NCS European News Web cheap Ncs anello backpack Ncs National news cheap Ncs hydro flask Water bottle