Одржана работилница – Свети Николе

0 Одржана работилница - Свети Николе

Почитувани колеги, На ден 20.02.2019 во Свети Николе се одржа работилница на тема Вилсонова болест. Учество зедоа сите матични доктори и колеги од Здравствен дом Свети ...

02.21.19 | Работилници | Прочитај повеќе

Конечно се смени законот за превземање на медицинските сестри!

0

Zakon za izmenuvanje i dopolnuvanje na zakonot za zdravstvena zastita ...

02.21.19 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Известување од ФЗОМ – Програма за трансплантација за 2019

0

Почитувани, На следниот линк можете да го превземете известувањето во врска со Програмата за трансплатација во РМ за 2019 година. Izvestuvanje od FZOM Со почит, ФЗОМ ...

02.20.19 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Новини во правна регулатива Сл. Весник бр.41/2019 од 18.02.2019

0

Во последниот број на Сл.Весник 41/2019 од 18.02.2019 се донесени следниве прописи: ОДЛУКА ЗА УТВРДУВАЊЕ НА ЈАВНИ ЗДРАВСТВЕНИ УСТАНОВИ КОИ ВРШАТ ПРЕВЕНТИВНИ И ОДРЕДЕНИ Р ...

02.20.19 | Новини во правна регулатива | Прочитај повеќе

Работилница – Дојран 21.03.2019

0

Почитувани колеги, На ден 21.03.2019 со почеток од 15:00 часот во Алкалоид, Стар Дојран ќе се одржи работилница на тема Бурноут синдром. ...

02.19.19 | Работилници | Прочитај повеќе

Соопштение на ФЗОМ

0

Soopstenie za zgolemena kvota za fevruari 18-2-2019 ...

02.19.19 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Одржани работилници – Тетово

0 Одржани работилници - Тетово

Почитувани колеги, На ден 15.02.2019 во Тетово се одржаа работилници на теми Вилсонова болест и Бурноут синдром. ...

02.15.19 | Работилници | Прочитај повеќе

Одржани работилници – Велес

0 Одржани работилници - Велес

Почитувани колеги, На ден 08.02.2019 во Велес се одржаа две работилници на теми Алцхајмерова болест и Бурноут синдром. Огромна посетеност од страна на докторите. ...

02.15.19 | Работилници | Прочитај повеќе

Работилница – Европски центар за социјална политика и истражување

0

Почитувани колеги, Претставници од ЗПЛРМ присуствуваа на работилница организирана од Европскиот центар за социјална политика и истражување. 2019_Skopje_Euro-Centre_Presentat ...

02.14.19 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Национален форум за реформи во примарно здравство

0 Национален форум за реформи во примарно здравство

На ден 13.02.2019 година претставници од ЗПЛРМ - Др Лилија Чолакова Дервишова, Др Мевлудин Куч и од ЛКМ Др Игор Дабески - присуствуваа на Националниот форум за реформи во ...

02.14.19 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Невработените пак се пререгистрираат - Нова Македонија 25.01.2012

Околу 230.000 граѓани без работа од 1 февруари треба да пополнат изја...

 • Договор помеѓу ЗПЛРМ и Мајкрософт Македонија

  Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете дог...

 • Известување за капитација и цели

  Почитувани колеги, Следната недела ќе има и цели и капитација. ...

 • Матичните лекари повторно со 50 денари капитација за пациент - Канал 5 06.03.2011

  Зголемена капитација за лекарите од 45 на 50 денари откако претходн...

 • Преговори за нови договори со ФЗОМ за 2012 година

  Почитувани колеги На ден 28.12.2011 година се водеа преговори со ФЗО...


 • National news European News Web cheap off white xxx video cheap anello backpack Video porno cheap tumi backpack cheap hydro flask European websites Japan porn video