ДТУ Агромаркет Игор  е лоцирана во с.Владиевци, о.Василево, Струмица.  Благодарение на добро организираната продажна мрежа пласираме на нашиот пазар вештачки ѓубрива од сопствено производство, како и  голем број на различни земјоделски продукти од сопствен увоз. Притоа не само што пласираме на големо минерални вештачки ѓубрива, туку и семенски материјал како и репроматеријали за добивање на квалитетно и квантитетно земјоделско производство.


cheap Ncs gymshark Yoga clothing NCS European News Web NCS NEWS web cheap Ncs tumi backpack cheap Ncs yeti cup cheap Ncs anello backpack cheap Ncs off white Sportswear Ncs National news NCS European News Web Ncs's News