Дали сте задоволни од новата ЗПИС страна

Да
Не
Делумно
83%
Да
5%
Не
11%
Делумно

КУРСНА ЛИСТА

Држава

Единица валута

Среден курс во денари

ЕМУ

EUR

61.495

С А Д

USD

53.9335

В.Британија

GBP

69.7776

Швајцарија

CHF

54.2715

Шведска

SEK

5.9986

Норвешка

NOK

6.3255

Земјоделски Пазарен Информативен Систем | Сите права се задржани | Copyright © 2017 UNET


cheap yeti cup free sex video cheap fjallraven backpack NCS European websites Asian sex video NCS European News Web Ncs Shopping Japan porn video cheap hydro flask Water bottle cheap gymshark Yoga clothing