Услуги

ДМ Консалт | Сметководствени услуги | Даночни услуги | Пресметка на плата | Регистрација на фирми |

Започнете со користење на нашите услуги

Новости

Последни објави

Рокови кои треба да се испочитуваат до крајот на Јануари 2018 година

15 Јануари 2018 година Последен рок за регистрација за ДДВ обврзник (даночни обврзници чиј промет во изминатата 2017 година надминал 1.000.000 денари); Последен рок за плаќање на аконтација на данок на добивка за месец декември 2017 година; Последен рок за плаќање на аконтација на персонален данок на доход од страна на трговци поединци и вршители […]

Комплетни сметководствени услуги

Комплетни сметководствени услуги Целосни административни услуги кои вклучуваат …… Финансиско сметководство Материјално сметководство Изработка на плати Пресметка на ДДВ Пресметка и поднесување на завршна сметка Изработка и доставување на финансиски и материјални извештаи


cheap Ncs anello backpack cheap Ncs yeti cup Ncs's News cheap Ncs gymshark Yoga clothing cheap Ncs swissgear backpack NCS NEWS web Ncs Shopping cheap Ncs hydro flask Water bottle cheap Ncs tumi backpack NCS European News Web