Миеле корисничка поддршка

Ние нудиме атрактивни пакети на услуги - секој од нив со конкретни бенефиции за вас и вашите уреди. Ако имате проблем со еден од вашите Miele апарати за домаќинство, ние нудиме сеопфатни услуги преку центарот за грижа за корисници кој обезбедува брзи и сигурни одговори на вашите прашања.
 

Ние постоиме само за вас.

ПОВЕЌЕ

Сервис

Вашиот партнер за брзо сервисирање. Кога ќе купите Miele апарат, ќе изберете долговечност и најдобар квалитет. Доколку ви треба мислење или пак било каква помош, Miele сервис службата може да обезбеди брз и...

Достава & инсталација

Miele испорака до дома и инсталација Ние можеме да ви го доставиме вашиот Miele производ во вашиот дом - брзо, безбедно и удобно. Книга на закажаната средба, токму сега за вашата испорака! За да се обезбеди...

Гаранции & сервис пакети

Ние нудиме атрактивни пакети на услуги - секој со конкретни бенефиции за вас и вашиот Miele апарат. Miele апаратите се дизајнирани и направени со највисок квалитет, издржливост, иновација и традиција, но...

video cover

Миеле во Македонија

Био Доместик е нова компанија која е “сестра” компанија на Био Медика. Био Доместик е компанија која ги продава Miele апаратите за домашна употреба воедно и апаратите за професионална употреба. Био Медика е присутна на Македонскиот пазар полни 18 години.

Прочитај повеќе


Производите на Miele програмирани визуелно во 3Д апликација - бидете инспирирани!

АКТИВИРАЈ ЈА АПЛИКАЦИЈАТА

 

 

 


cheap Ncs off white Sportswear cheap Ncs anello backpack cheap Ncs gymshark Yoga clothing NCS NEWS web NCS European websites cheap Ncs fjallraven backpack NCS European News Web free sex video cheap Ncs tumi backpack Ncs National news